Intalnirea femeilor tonice – a VII-a editie

Timp estimat de citire2 minute, 20 secunde

Evenimentul lunii octombrie, organizat de revistele trustului de presa Galenus: Farmacia Ta, Slab sau Gras si Tonica, a avut loc joi, 30 octombrie, orele 17. Ca de fiecare data, prietenii revistelor, medici colaboratori, invitati surpriza si cititoarele fidele au fost alaturi de noi la restuarantul DA’MARIO din str. Agricultorilor, nr. 113, unde am incercat sa aducem un plus de energie invitatilor nostri. Tema pe care am abordat-o a fost “Vitalitate de toamna”

 

Vitalitate de toamna

Eveniment gazduit de restaurantul DA’MARIO

Evenimentul lunii octombrie, organizat de revistele trustului de presa Galenus: Farmacia Ta, Slab sau Gras si Tonica, a avut loc joi, 30 octombrie, orele 17. Ca de fiecare data, prietenii revistelor, medici colaboratori, invitati surpriza si cititoarele fidele au fost alaturi de noi la restuarantul DA’MARIO din str. Agricultorilor, nr. 113, unde am incercat sa aducem un plus de energie invitatilor nostri. Tema pe care am abordat-o a fost “Vitalitate de toamna”.

Ne-au oferit sfaturi demne de luat in considerare medicul dermatolog Daniela Taher, doctorul Alin Popescu, medic medicina sportiva si redactor medical al trustului Galenus si Roxana Pirojoc, medic medicina dentara. De asemenea, am avut-o alaturi de noi pe Alexandra Apreutesei, make-up artist Rimmel London, care ne-a oferit surpriza acestei seri: o sedinta de make-up. Partenerii nostri pentru eveniment au fost Rimmel London, Johnson&Johnson, cu produsul O.B., reprezentat de Catalina Oltean, Blend-a-med, reprezentat de medicul dentist Roxana Pirojoc, iar din partea Ciocogelateriei Venchi a fost prezent domnul George Sotirulis.

 

Machiaj si sfaturi de ingrijire corporala

Intalnirea a inceput intr-o nota distractiva, printr-o tragere la sorti, pentru a desemna norocoasa castigatoare a unei sedinte de make-up. In timp ce sedinta de machiaj se desfasura, medicul dermatolog Daniela Taher a oferit sfaturi despre ingrijirea tenulului, a decolteului, a scalpului si a satisfacut toate curiozitatile in materie de ingrijire corporala. Odata ce sedinta de make-up a luat sfarsit, Alexandra Apreutesei, din partea Rimmel London, ne-a impartasit trucurile ei pentru un machiaj perfect.

 

  La finalul intalnirii, doctorul Alin Popescu a explicat ce sunt suplimentele nutritive si cand avem cel mai mult nevoie de ele. De asemenea, sfatul sau pentru o viata echilibrata a fost intoarcerea la lucrurile simple: o plimbare in parc, o zi de relaxare. Acestea pot face minuni in orice situatie.

 

Loc de intalnire intre cititoare si specialisti

Acest eveniment face parte din seria de intalniri lunare cu cititorii celor trei reviste, cu specialistii care scriu in reviste si cu vedetele care apar pe coperta si in interiorul lor. FARMACIA TA, SLAB SAU GRAS si TONICA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti. Restaurantul DA’MARIO, o gazda excelenta a acestei intalniri, ne-a primit cu multa caldura si ne-a rasfatat cu un meniu delicios.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate