Ajutoare in slabit: algele de mare

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

Stim daja ca algele de mare sunt recomandate in slabit, insa un studiu recent de la Universitatea din Copenhaga demonstreaza ca aceste plante pot juca un rol esential in lupta cu kilogramele in plus.

Fibrele alimentare din algele de mare cresc senzatia de satietate, astfel incat vei manca mai putin si vei slabi mai mult, sustin oamenii de stiinta. Alginatele, fibrele din algele de mare, sunt grozave pentru a te simti satul mancand mai putin. Studiul a avut loc pe o perioada de 12 luni si a fost realizat pe 96 de femei si barbate supraponderali.

Unii dintre participantii la studiul danez au baut de trei ori pe zi, inainte de fiecare masa principala, cate o bautura cu alginate, iar rezultatele au fost surprinzatoare: acestia au reusit sa slabeasca, in medie, cu 1,7 kg mai mult decat cei care au consumat o bautura placebo, fara fibre din alge.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate