Vrei sa tii o dieta? Cum te poate ajuta un deshidrator de fructe si legume

Timp estimat de citire:1 minut, 0 secunde

Daca te-ai decis sa incepi o dieta, cu siguranta ai aflat ca e foarte sanatos sa consumi fructe si legume, mai ales ca in aceasta perioada gasesti cam toate fructele care te intereseaza. Dar totul trebuie facut cu masura pentru ca o cantitate prea mare de fructe poate sa mareasca nivelul  zaharului de sange din organism. O solutie ar fi un deshidrator de fructe si legume care te va ajuta sa iti transformi propriile achizitii din piata in snack-uri gustoase si sanatoase.

Acest aparat va fi util pentru a diversifica preparatele pe care vrei sa le consumi. Un deshidrator de alimente reprezinta o investitie pe termen lung, asa ca e important sa faci de la inceput achizitia corecta.

Cum alegi cel mai bun deshidrator de alimente?

In prezent pe piata exista mai multe modele de astfel de device-uri care difera in primul rand prin cantitatea de fructe sau legume pe care le poti pune la deshidratat, consumul de electricitate si durata necesara pentru a obtine fructele si legumele deshidratate. Dar in linii mari vorbim de doua mari tehnologii – aparate de deshidratat care folosesc flux de aer vertical, aparate circulare, si aparate de deshidratat care folosesc flux de aer orizontal.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate