retete
Rețete gurmande cu vinete
13.08.2020
Timp estimat de citire:
0 minute, 43 secundeCaviar de vinete
Ingrediente necesare pentru 4 persoane:
- 1 vânătă mare (circa 500 g),
- ¼ de cană de ceapă tocată fin,
- 1 cățel de usturoi,
- 2 linguri de frunze de pătrunjel tocate,
- 1 lingură de ulei de măsline,
- 1 linguriță de oțet din vin roșu,
- sare și piper,
- pâine de secară Pumpernickel.
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 200° C.
- Înțeapă vânăta cu o furculiță din loc în loc, așaz-o pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă-o la cuptor, timp de 50-60 de minute.
- După ce vânăta se răcorește, îndepărtează coaja și toacă fin pulpa coaptă.
- Într-un castron, amestecă vânăta, ceapa, usturoiul, uleiul, oțetul, câte ¼ de linguriță de sare și piper. La final, încorporează și pătrunjelul. Servește cu felii de pâine de secară.
5 rețete cu semințe de chia pentru slăbit
În căutarea unor rețete pentru slăbit sănătoase și eficiente? Semințele de chia nu sunt doar..
18.04.2024