retete
Rețete gurmande cu vinete
13.08.2020
![Rețete gurmande cu vinete](https://www.slabsaugras.ro/wp-content/uploads/2020/08/vinete-cu-bulgur.jpg)
![Timp estimat de citire](https://www.slabsaugras.ro/wp-content/themes/sg_custom/images/reading-time-icon.png)
Timp estimat de citire:
0 minute, 43 secundeCaviar de vinete
Ingrediente necesare pentru 4 persoane:
- 1 vânătă mare (circa 500 g),
- ¼ de cană de ceapă tocată fin,
- 1 cățel de usturoi,
- 2 linguri de frunze de pătrunjel tocate,
- 1 lingură de ulei de măsline,
- 1 linguriță de oțet din vin roșu,
- sare și piper,
- pâine de secară Pumpernickel.
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 200° C.
- Înțeapă vânăta cu o furculiță din loc în loc, așaz-o pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă-o la cuptor, timp de 50-60 de minute.
- După ce vânăta se răcorește, îndepărtează coaja și toacă fin pulpa coaptă.
- Într-un castron, amestecă vânăta, ceapa, usturoiul, uleiul, oțetul, câte ¼ de linguriță de sare și piper. La final, încorporează și pătrunjelul. Servește cu felii de pâine de secară.
![Cea mai bună rețetă de lapte de pasăre. Care sunt ingredientele?](https://www.slabsaugras.ro/wp-content/uploads/2024/07/lapte-de-pasare.jpg)
Cea mai bună rețetă de lapte de pasăre. Care sunt ingredientele?
Laptele de pasăre este un desert clasic, adorat pentru textura sa delicată și gustul rafi..
22.07.2024