Trateaza-te acum ca sa nu racesti iarna

Timp estimat de citire1 minut, 16 secunde

Cand ai imunitatea la pamant, riscul de a sta cu nasul in batista odata cu instalarea sezonului rece este aproape inevitabil. Sunt peste 200 de tipuri de virusuri care pot provoca o infectie respiratorie! In mod clar te vei intalni cu cel putin cativa dintre ei. De aceea, scopul nu e sa-i eviti, ci sa te pregatesti sa le faci fata.

Daca vrei sa tii la distanta racelile in aceasta iarna, fa-ti o prioritate din a-ti intari sistemul imunitar. Odihneste-te mai mult, fa miscare, hidrateaza-te corespunzator si, nu in ultimul rand, nu ezita sa-i convoci la lupta pe unii dintre cei mai buni aliati ai sanatatii. Uite-i pe cei ce n-ar trebui sa lipseasca din prima linie de aparare.

Laptisorul de matca

De departe cel mai valoros produs al stupului si o adevarata minune a naturii, este secretat de albinele lucratoare tinere pentru a hrani larvele coloniei in primele trei zile de viata, dar si pentru a asigura masa reginei – singura care are parte de acest elixir pe toata durata vietii. Drept urmare, daca o albina obisnuita traieste 40-45 de zile, regina poate trai si 6 ani! Nici nu-i de mirare avand in vedere cate substante pretioase contine: albumine si globuline, intre care opt aminoacizi esentiali, acizi grasi de calitate, vitamine, minerale si variate oligoelemente, precum si biostimulatori ca enzime, coenzime etc.

Cum se consuma: Pentru o cura rapida, ia 1 pana la 3 grame in fiecare dimineata, echivalentul unui bob de piper, timp de 8 pana la 10 zile. Deoarece nu are un gust grozav, amesteca laptisorul cu putina miere.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate