Sorina Brutaru: Sportul nu e doar un hobby, e un stil de viata pe care-l recomand 100%

Timp estimat de citire0 minute, 58 secunde

Care e cel mai mare dusman pentru silueta? Mancatul seara sau consumul de bauturi acidulate?

Cel mai mare dusman este emotia creata de marketing-ul marilor concerne ce ne bombardeaza non-stop cu reclame si produse daunatoare. Alegerile noastre pot fi dusmanul sau aliatul. In zilele noastre trebuie sa luptam cu adevarat pentru a mentine echilibrul. Ma bucur ca am multe solutii in aceasta directie, insa pentru a intelege tot ceea ce fac eu recomand oamenilor interesati sa vina sa stam de vorba si sa lucram cateva sedinte demonstrative.

Cand nu esti la sala, cum iti petreci timpul liber?

In timpul liber sunt in comunicare continua cu oaspetii mei, ii sustin si ii ghidez pentru ca au nevoie de suport neconditionat. Am grija de sanatatea mintii mele pentru a ma putea dezvolta atat profesional, cat si personal. Meditez, socializez, ma plimb, ascult muzica, ies la film. Timpul liber este atat de scurt incat trebuie sa il exploatez la maximum.

Un mesaj pentru cititorii Slab sau Gras?

Sanatatea necesita sacrificii, insa daca faceti pasi mici si constanti, aceste sacrificii nu mai par atat de complicate, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. E nevoie de rabdare si determinare.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate