Sorina Brutaru: Sportul nu e doar un hobby, e un stil de viata pe care-l recomand 100%

Timp estimat de citire2 minute, 5 secunde

Sorina Brutaru este unul dintre antrenorii de la Optimize Body Center. Pasiunea ei pentru sport si miscare dateaza inca din gimnaziu. Sorina a practicat in ultimii ani mai multe sporturi, precum atletism, volei, tenis de camp, tenis de masa, iar cariera a inceput sa si-o deseneze in jurul conceptului de fitness si remodelare corporala. Sorina este absolventa a cursului de Personal Trainer by Fitness Scandinavia, cea mai populara scoala de fitness din Romania, recunoscuta la nivel national si international.

“Faptul ca am trecut printr-o etapa de transformare atat fizica, cat si psihica datorita sporturilor pe care le-am practicat, m-a ajutat sa inteleg pe propria piele intregul proces si de aceea am decis la randul meu sa ajut cat mai multe persoane sa treaca cu o mai mare usurinta catre un stil de viata sanatos si echilibrat.”  Povestea ei, in randurile care urmeaza.

Slab sau Gras: Stiu ca esti antrenor personal. Cum de ai ales asta?

Sorina Brutaru: Fitness inseamna miscare. Intotdeauna am facut miscare si am fost o persoana activa si de aceea totul a venit normal si natural. A fi antrenor personal este doar titulatura pentru a putea profesa, insa esenta este miscarea, si asta trebuie sa pastram ca mesaj in societatea noastra.

Ce fel de oameni vin la tine si cat de repede vor sa slabeasca?

Slabirea este o consecinta si ma bucur ca oamenii care apeleaza la serviciile mele in cadrul Optimize Body Center inteleg acest aspect. Nu imi place sa le spun clienti, ci mai degraba oaspeti si consider ca oaspetii mei trebuie respectati indiferent de patura sociala din care provin. Atat timp cat apeleaza la serviciile mele si ale clubului pe care il reprezint nu conteaza cine sunt deoarece au facut cea mai buna alegere. Si atunci cand port discutii cu ei despre silueta, incerc sa ii ajut sa inteleaga ca nu sa scapi de kilograme e cel mai greu lucru, ci sa reusesti sa te mentii acolo printr-o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

O intrebare de o suta de puncte. Daca vorbim in procente, cat la suta conteaza miscarea si cat la suta alimentatia, dieta, din perspectiva ta?

Cele doua merg mana in mana si se sustin reciproc. Insa mai avem o componenta esentiala care este la fel de importanta: odihna. As spune ca un curs normal ar fi: alimentatie-antrenament-odihna si tot asa. Iar procentele le vad impartite in  mod egal intre cele trei componente. Degeaba mananci echilibrat si faci sport daca iti obosesti organismul si nu dormi.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate