Slabeste rapid cu noi sporturi hibride

Timp estimat de citire0 minute, 45 secunde

Bokwa pentru tonifiere si revigorare

Cosiderat un copil minune al antrenamentului cardio, Bokwa, o combinatie jucausa intre box si kwaito, un dans traditional din Africa de Sud, te va cuceri chiar de la prima sedinta. De ce? Pentru ca este o metoda super distractiva de a-ti antrena atat corpul, cat si mintea, permitand o provocatoare libertate de constructie. Pe scurt, Bokwa inseamna 50 de minute de activitate bazata pe o coregrafie constand in miscari ce traseaza cifre, litere si alte simboluri, executate pe un fundal sonor cu beat-uri constante, mobilizatoare. Hiturile internationale sunt perfecte in acest sens. Ceea ce mai trebuie sa stii este ca intr-o ora de Bokwa, poti arde pana la 1.200 de calorii! Si asta este ulta-adictiv!

Urmareste noutatile! In domeniului fitness-ului si aerobicului mereu se intampla ceva foarte interesant, apar tehnici si abordari inovative, atat pentru a preveni plictiseala, cat mai ales pentru a imbunatati rezultatele.

Efort cardiac: +++

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate