Slabeste rapid cu noi sporturi hibride

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Atinge-ti obiectivele in ritm accelerat cu noile generatii de discipline sportive! Rezultate in urma fuziunii mai multor exercitii si tehnici care au trecut proba timpului, aceste programe hibride permit o abordare mai eficienta a problemei cu care te confrunti.

Fie ca vrei mai putine kilograme in plus, o muscultara mai definita sau o anduranta mai mare, indreapta-ti atentia catre noile tipuri de antrenamente. Acestea au fost create special pentru a raspunde necesitatilor omului modern si apetentei lui pentru mai mult, mai repede si mai eficient, astfel ca, optand pentru ele, sigur nu vei da gres. Asadar, sondeaza-ti dorintele si alege ce ti se potriveste cel mai bine.

Piloxing pentru subtierea siluetei

Mixaj neasteptat intre Pilates, box si dans, Piloxingul incepe sa scrie istorie. A fost inventat de Viveca Jensen, o celebra antrenoare de fitness din Suedia, si imbina exercitii care activeaza musculatura profunda, pentru o conturare armonioasa a corpului, dar si diverse miscari ritmate pentru topirea grasimilor. O sesiune de Piloxing promite sa te scape de cel putin 900 de calorii.

Efort cardiac: +++

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate