Antrenament complet pentru acasa #1

Timp estimat de citire0 minute, 40 secunde

Pentru ca stim ca iti doresti sa ai un corp armonios si sa fii cat mai in forma, venim in sprijinul tau si te invitam sa te antrenezi cu noi! Mai precis, cu Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness, consultantul revistei si site-ului Slab sau Gras in materie de sport. Exercitiile cuprinse in acest video se executa simplu, folosind doar greutati usoare si greutatea propriului corp.

Rezerva-ti de cateva ori pe saptamana aproximativ 25 de minute pentru a duce la bun sfarsit un antrenament ce va avea beneficii multiple pentru corpul tau: iti vei tonifia musculatura, vei arde mai multe calorii, vei capata mai multa rezistenta si, in timp, vei putea ajunge la silueta dorita. Pe masura ce iti imbunatatesti rezistenta, vei putea repeta programul de 2 sau 3 ori pentru beneficii maxime. 3,2,1 Start!

 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate