Minelli: „Îmi ascult corpul, cred în echilibru”

Timp estimat de citire:

2 minute, 11 secunde

Arăţi incredibil de bine! Cât la sută crezi că e genetic şi cât munceşti pentru asta? Care sunt secretele tale?

Mulțumesc frumos! Florin Cujbă, antrenorul meu, mi-a spus că sunt norocoasă pentru că am gene bune, însă muncim mult și la sală pentru că este foarte sănătos atât pentru corp, cât și pentru minte să facem sport.

Se spune că un om echilibrat trebuie să aibă grija de trei aspecte importante: minte, trup şi suflet. Tu cum le prioritizezi şi cât timp aloci fiecăruia?

Poți fi mai echilibrat când ai mai mult timp să te concentrezi pe asta cred, însă încerc să nu las descoperită nicio parte. Am grijă de suflet și minte făcând ce îmi place, cum îmi place, iubesc, mă înconjor de oameni frumoși și corpul mi-l întrețin cu sport și o dietă echilibrată.

Cât timp acorzi sportului şi care sunt activităţile fizice preferate?

Fac de 3-4 ori pe săptămână antrenamente de aproximativ o oră și îmi mai place să merg la squash, este o formă de mișcare distractivă, dar care te și stoarce de energie.

Cât de importantă este alimentaţia şi cât activitatea fizică?

Unii spun că ar fi 80% dietă și 20% sport… înainte credeam cumva și eu asta, dar acum cred că nu se aplică neapărat pentru toată lumea. Cred în echilibru, în a-ți asculta corpul, în a face totul după cum este mai bine pentru tine.

Care este sportul pe care nu l-ai practicat niciodată, dar ţi-ar plăcea să-l încerci? Ai reguli stricte atunci când vine vorba despre un stil de viaţă sănătos?

Cred că n-aș sări cu parașuta… dacă se pune… sau orice sport care implică să zbor cu ceva. De când merg la sală, da, am mai multă grijă la ceea ce mănânc, la cum mănânc și deja văd rezultate.

Ce plăceri vinovate ai din punct de vedere culinar?

Hmmm, îmi plac croissantele mult, orice gogoașă, pufoșenie, aluat cu ciocolată… :)).

Un mesaj pentru cititorii Slab sau Gras…

Fiți voi, faceți sport și bucurați-vă de tot ceea ce aveți în jur.

Minelli… pe scurt:

Sunt dependentă de… a face ceva continuu.

Nu-mi place să… mint, pentru că nu îmi iese.

Cred cu tărie că… atunci când ești un asshole, ți-o iei mai devreme sau mai târziu.

Sănătatea înseamnă… a face sport și ceea ce îți place.

Iubirea esteputere.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate