Exercitii pentru tonifierea musculaturii si accelerarea metabolismului

Timp estimat de citire0 minute, 38 secunde

Exericitiile fizice, efectuate constant, chiar si acasa, au numeroase beneficii pentru intregul organism. Tonifierea musculaturii nu numai ca te ajuta sa ai un fizic armonios, ci are si un efect de accelerare a metabolismului. Dezvoltarea masei musculare impulsioneaza corpul sa arda mai multe calorii chiar si in repaus.

Poti inlocui grasimea cu tesut muscular, practicand regulat exercitiile fizice. Urmareste clipurile noastre si antreneaza-te alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness. E simplu. Lucreaza odata cu el si vei avea parte de un antrenament complet si de explicatii pe intelesul tau.

Incepi cu o incalzire, care are rolul de a pregati musculatura pentru efort, continua cu antrenamentul propriu-zis si incheie cu cateva exercitii de relaxare. 3,2,1 Start!

Pentru mai multe clipuri acceseaza canalul nostru de You Tube!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate