Scurt program anticelulitic

Timp estimat de citire:

0 minute, 49 secunde

Celulita… o problemă foarte frecventă în rândul femeilor își poate găsi rezolvarea printr-un stil de viață sănătos. Alături de alimentația echilibrată, hidratare sau masaj, care sunt cu toate importante, și exercițiile fizice au un rol deloc de neglijat.

Dacă vrei să scapi de celulită e important să îți antrenezi zonele afectate de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. Tonifierea musculaturii coapselor și fesierilor poate ajuta enorm în ameliorarea aspectului de “coajă de portocală”. Cum spuneam însă, exercițiile nu sunt suficiente, pentru că celulita poate avea și alte cauze, de pildă retenția de apă. Așadar, ai mare grijă la alimentație, evitând dulciurile, sarea în exces sau produsele foarte procesate. Hidratează-te cât mai bine numai cu apă și învață să îți faci masaje anticelulitice, pentru că pot fi foarte eficiente.

Descoperă alături de Florin Prodana, instructor de aerobic și fitness, un scurt program pentru tonifierea coapselor și fesierilor. 3, 2, 1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate