J.Lo face din nou senzație cu silueta ei. Diva a postat poze neretușate

Timp estimat de citire2 minute, 8 secunde

Jennifer Lopez este una dintre cele mai admirate femei din toată lumea, mai ales pentru atitudinea ei exuberantă și silueta perfect sculptată, pentru care a demonstrat în nenumărate rânduri că muncește din greu. Vedeta a făcut publică de curând o nouă dovadă în acest sens, în scop motivațional!

La cei 50 de ani, J.Lo arată pur și simplu fabulos, în parte datorită genelor bune pe care le moștenește, dar mai cu seamă eforturilor constante pe care le face pentru a se menține în formă. Pentru a ne reaminti tuturor că nimic nu vine de la sine, diva a fost cât se poate de sinceră și s-a pozat imediat după antrenament, fără vreun aranjament sau filtru aplicat.

Before&After

Este cunoscut faptul că Jennifer Lopez respectă cu strictețe un program intens de fitness  pentru a avea fizicul tonifiat. Chiar dacă în ultima perioadă, din cauza epidemiei de coronavirus, n-a mai avut apariții publice și ar fi putut să se relaxeze mai mult, artista a vrut să ne arate că nu încetează să se antreneze cu aceeași hotărâre. Ca să fie mai convingătoare, ea a postat pe pagina de Instagram –  urmărită de peste 121 de milioane de fani!!! –  două selfie-uri făcute înainte de sesiunea de sport și după încheierea acesteia.

În prima fotografie, J.Lo pozează cu chipul proaspăt și plină de determinare în fața unei oglinzi, având o colecție de accesorii și aparate de fitness în spatele său.

În cea de-a doua fotografie, vedeta stă așezată pe o bancă pentru abdomene, înconjurată de gantere și haltere, transpirată, cu părul vâlvoi, cu privirea stinsă, vizibil extenuată.

Jennifer și-a însoțit cele două selfie-uri de următorul mesaj: „If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you…” – în traducere „Dacă nu te provoacă, nu te schimbă…”

Ea a menționat că ținuta sport tip camuflaj pe care a purtat-o este marca Athleisure Niyama Sol, setul fiind confecționat din plastic reciclat, cu o tehnologie de eliminare a umidității.

Postarea a făcut furori printre fani, adunând aproape trei milioane de „like-uri” și peste 24 de mii de comentarii.

O persoană a scris: „Trebuie să mă antrenez cu tine și să-mi revin în formă.”

Cineva a comentat: „Yasss – te menții fit chiar și în timpul carantinei !!!”

Altcineva a mărturisit: „Îți voi admira mereu determinarea.”

O altă persoană a adăugat: „51 de ani în curând ??! Nu pot să cred.”

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate