Vedete care au slabit

Articole alese pentru tine

La 78 de ani, legendarul Paul McCartney se menține în formă
Actrița Brooke Shields, super în formă la 55 de ani
Halle Berry, în formă maximă la 54 de ani. Uite ce mănâncă și cum antrenează

Ca să înțelegi mai bine definiția „fitspiration”, un hashtag popular pe Instagram, redirecționează-ți atenția către Halle Berry. Vedeta a..

Din secretele Victoriei Beckham: 3 obiceiuri alimentare mai puțin obișnuite

Este mereu suplă, plină de energie și are o piele radiantă. Și asta chiar dacă a trecut prin patru sarcini și, deși nu pare, nu mai e demult l..

Michelle Pfeiffer arată fabulous la 62 de ani – a dezvăluit recent secretele ei

Vedeta, căsătorită cu producătorul David E. Kelly de 26 de ani spunea în trecut: "Este simplu! Mănâncă bine, antrenează-te și dormi mult", d..

Top 5 super actori fit pe Instagram

E ușor să te uiți la vedetele de la Hollywood și să presupui că se antrenează încontinuu. Să fie în formă maximă e oarecum jobul lor. Dar ..

10 modele fitness de pe Instagram care te vor inspira să-ți intri in formă

Dacă le admiri sau le privești cu invidie este alegerea ta. Realitatea este că modelele fitness de pe platforma Instagram se bucură de o popularit..

Istoria celor mai grași oameni din lume, potrivit Guiness World Record

Această categorie a celebrei Cărți a Recordurilor nu se modifică foarte des. Puțini oameni vor să le fie făcute publice poveștile, iar acestea..

Antrenament de top-model: Gisele Bündchen ne arată cum se menține în formă

Deși a trecut prin două sarcini – are un băiat (10 ani) și o fetiță (7 ani) – și de curând a trecut de un important prag de vârstă (40 d..

J.Lo face din nou senzație cu silueta ei. Diva a postat poze neretușate

Jennifer Lopez este una dintre cele mai admirate femei din toată lumea, mai ales pentru atitudinea ei exuberantă și silueta perfect sculptată, pen..