Exercitii pentru brate si abdomen

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Bratele si abdomenul reprezinta probabil cele mai vizate grupe musculare in ceea ce priveste tonifierea si reducerea stratului adipos.

Descopera un program eficient alaturi de Florin Prodana, instructor de fitness si aerobic. Vei incepe cu o scurta incalzire, iar apoi cu exercitiile pentru brate. Vei antrena bicepsul, tricepsul si musculatura umerilor prin exercitii simple, efectuate cu greutatea corpului sau cu ajutorul unor simple gantere. Urmeaza exercitiile pentru tonifierea abdomenului si, in final, cateva exercitii  menite sa-ti relaxeze musculatura.

Executa exercitiile alaturi de Florin sau inspira-te pentru a-ti crea propriul program de antrenament!  3,2,1 Start!

Acceseaza canalul nostru de YouTube pentru mai multe clipuri!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate