Exerciții de tonifiere pentru un corp armonios

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Exercițiile de mai jos te vor ajuta să îți crești rezistența și să ai un corp mai tonifiat. Sunt focusate pe partea inferioară a corpului și ajută la arderea grăsimilor, dar și la dezvoltarea masei musculare.

Descoperă un program simplu și eficient alături de Denisa Știrbulescu, campioană națională la atletism, antrenoare de fitness și personal trainer.

Jump Squat

Depărtează genunchii la nivelul umerilor, ține vârfurile picioarelor orientate spre înainte și coboară în genuflexiune. Ține spatele drept, du mâinile în faţă şi menţine privirea înainte. Împinge cu picioarele în sol şi sari. Execută pentru încălzire câte 30 de repetări a câte 3 serii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate