Diete extreme. Atentie, slabire periculoasa!

Timp estimat de citire0 minute, 56 secunde

Unele metode de slabit nu cunosc limite. Din pacate, multe persoane sunt dispuse sa incerce solutii nastrusnice pentru a scapa de kilogramele suplimentare. Descoperiti cele mai trasnite diete, de la cea cu gheata pana la cea cu mancare pentru bebelusi, dar mai ales tineti seama de riscurile lor.

Dietele ciudate descrise in continuare sunt, cu siguranta, un exemplu de „asa nu!” si trebuie luate in considerare ca o curiozitate, nu ca recomandare.

Regimul cu grepfrut, efect yo-yo garantat

Principiul de baza al dietei este ca, intr-o perioada de 2-3 saptamani, sa se consume inaintea fiecarei mese o jumatate de grepfrut. Datorita proprietatii de ardere a grasimilor, citricele sunt incluse adesea in curele de slabire. Dar consumul acestor fructe nu trebuie dus la extrem. Pe langa grepfrut, dieta presupune o cantitate de doar 1.000 de calorii pe zi. Scaderea in greutate este rapida, deoarece in esenta este vorba despre o dieta hipocalorica, dar cu pretul unor efecte adverse greu de suportat: carente nutritionale, oboseala, pofta de dulciuri. In plus, efectul yo-yo este garantat. Kilogramele pierdute vor fi puse la loc dupa renuntarea la dieta, ba chiar mai multe decat initial.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate