Cum sa folosesti eficient ghintura in dietele de slabit

Timp estimat de citire0 minute, 46 secunde

Daca te-ai decis sa slabesti, indiferent de dieta pe care o alegi, e important sa incepi cu inceputul si aici vorbim de imbunatatirea digestiei. O digestie mai buna, care proceseaza corect vitaminele si mineralele, te va ajuta sa metabolizezi eficient substantele de care ai nevoie. Ghintura contine o serie de substante active care te ajuta la functionarea normala a stomacului si colecistului, contribuind astfel la normalizarea digestiei.

Unde gasesti ghintura?

Ghintura o gasesti in Romania in regiunile alpine din zona Carpatilor Meridionali, Orientali si in zona alpina din Muntii Apuseni. Planta o gasim in doua varietati in tara noastra. Gentiana lutea cu florile de culoare galbena, dar din cauza raritatii sale, a fost declarata protejata, iar culegerea si procesarea ei este interzisa. Exista insa si Gentiana punctata cu flori galbene si albastre. Aceasta specie este mult mai usor de cules si de prelucrat, se gaseste mai des si nu exista reguli prohobitorii la adresa ei.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate