12 medalii de aur si argint pentru Romania la World Company Sports & Games 2018!

Timp estimat de citire:

2 minute, 13 secunde

Rezultate extraordinare ale reprezentantei Romaniei la Campionatul Mondial al Companiilor. Membrii delegatiei Catena Racing Team, cel mai mare si titrat club polisportiv al unei companii din tara noastra, s-au intors victoriosi acasa, cu titluri de campioni si vicecampioni mondiali.

In total, echipa care a reprezentat Romania pentru prima data la aceasta competitie de talie mondiala a castigat 12 medalii, dintre care 7 de aur (natatie) si 5 de argint (fotbal, alergare si natatie), dar si un excelent loc 8 la Tenis de Masa (din 44 de echipe!).

Medaliile au inceput sa curga, chiar din prima zi

Debutul Catena Racing Team in cadrul World Company Sports&Games 2018 a fost pur si simplu unul de exceptie, prima zi aducand si primele motive de mare bucurie pentru membrii clubului. Inotatorul Paul Georgescu, recunocut drept cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren, a obtinut 5 medalii, dintre care 3 de aur la probele de inot 100 m liber, 50 m spate si 100 m mixt, si 2 de argint, la probele 100 m bras si 50 m fluture. Au urmat apoi alte 4 medalii de aur la 50 m liber, 100 m spate, 100 m fluture si 200 m liber si inca o medalie de argint la 50 m bras. El a urcat pe podium la toate cele zece probe la care a concurat.

La turneul de fotbal, Campioana Catena Racing Team Romania a cucerit medalia de argint, dupa ce, in finala cu BSG Merkur Gauselman Germania a fost scor egal, 1 – 1, iar titlul s-a decis la loviturile de departajare.

La tenis de masa, Catena Racing Team Romania a avut doua echipe, una dintre clasandu-se pe locul 8, iar alta pe locul 16.

La proba de alergare (5.000 m) au participat Constanta Gherasim Papagheorghe – locul 2 si medalie de argint, Simona Gorcea  – locul 8 si Daniel Ionita – locul 14!

„Extraordinara performanta a colegilor nostri! Si, ca sa va faceti o idee despre importanta acestui eveniment, aflati ca au participat 6.000 de sportivi din 50 de tari la 25 de sporturi. Vorbim despre cel mai mare eveniment sportiv corporatist care are loc o data la doi ani. Asta ca sa intelegem exact maretia prestatiei colegilor nostri. Pentru ca, impreuna suntem cei mai tari!”, a declarat dr. farm. Radu George, presedintele clubului Catena Racing Team.

27 de sportivi ai Catena Racing Team au participat in perioada 23 – 27 mai 2018 la World Company Sports & Games, care s-a desfasurat in Franta, in localitatea La Baule. Ajuns la cea de-a II-a editie, evenimentul a reunit 6.000 de angajati din 50 de tari, care si-au disputat suprematia in 25 de discipline sportive.

Prezenta echipei Catena Racing Team la World Company Sports&Games 2018 a fost posibila datorita sprijinului acordat de Catena, farmacia care sustine campionii si care contribuie la sanatatea romanilor, inclusiv prin promovarea unui stil de viata sanatos.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate