Top 6 fructe ideale pentru diete dupa numarul de calorii

Timp estimat de citire1 minut, 9 secunde

Atunci cand te decizi sa incepi o dieta, e important, dincolo de preparatele pe care le alegi sau pe care ti le recomanda medicul sau nutritionistul sa cunosti si continutul de calorii. Chiar daca stii ca fructele si legumele sunt sanatoase, sa stii ca sunt anumite fructe care, datorita continutului scazut de calorii la 100 de grame se pot combina usor in diferite retete.

Pepenele rosu, 30 de calorii la o suta de grame

Un pepene rosu contine in jur de 91-93% apa si contine zaharuri naturale, enzime, acizi organici si licopen, substanta cu efect antioxidant. Pepenele rosu creste, de asemenea, imunitatea organismului. Este adjuvant in reumatism si guta si are rol reglator hormonal.

Lamaia are 26 de calorii la o suta de grame

Lamaia, un fruct originar din Asia, creste intr-un arbust a carui inaltime variaza de la 5 metri la 10 metri. Exista si lamai care au fost aclimatizate in apartamente sau locuinte, dar au o inaltime care nu sare de 100-150 de cm. O suta de grame de pulpa de lamaie are 26 de calorii, asta inseamna ca un fruct, care rareori poate depasi 80-85 de grame, are in medie maximum 17 calorii. Lamaia este excelenta ca antiviral, lupta eficient contra infectiilor bacteriene, este un important imunostimulator si se recomanda in curele de detoxifiere. Pulpa de lamaie contine acid citric, calciu, magneziu, vitamina C. Toti acesti compusi intaresc sistemul imunitar si incetinesc imbatranirea celulelor.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate