Stiinta vorbeste: moduri verificate si eficiente de a slabi

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Exista fel si fel de sfaturi, trucuri si programe care promit sa-ti scurteze drumul catre silueta visata. Ca sa nu-ti pierzi timpul, energia, dar mai ales determinarea, facand experimente, îti propunem sa descoperi un set de abordari care, potrivit expertilor, chiar functioneaza.

Sa slabesti nu-i deloc simplu, dar nici foarte greu. Asta, însa, daca stii ce metode sa integrezi în planul de actiune ca sa obtii rezultatele dorite. Pentru a-ti usura misiunea, am realizat o selectie de masuri care si-au dovedit utilitatea, trecand proba studiilor stiintifice. Tie nu-ti ramane decat sa le aplici!

Serveste un mare mic dejun

Cu siguranta nu-i prima data cand ti se spune ca-i important sa-ti începi ziua cu o masa echilibrata. Nu e doar spre binele sanatatii, ci si al siluetei. Un recent studiu efectuat de catre Colegiul Imperial din Londra a demonstrat ca persoanele care sar peste micul dejun sunt mai tentate sa opteze pentru tot soiul de gustari nesanatoase în cursul zilei, întrucat, ca urmare a privarii de nutrienti, la vederea alimentelor bogate în calorii, li se activeaza centrii de recompensa din creier.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate