Snoop Dogg și-a schimbat dieta, influențat de familie

Timp estimat de citire:

0 minute, 52 secunde

Sunt mai bine de două decenii de când Snoop Dogg își declară iubirea pentru plante în versuri rap, mai ales pentru marijuana. Recent însă, celebrul artist a declarat că și-a „schimbat” și dieta, introducând mai multe vegetale.  

„Cu un program atât de încărcat, trebuie să mă asigur că am grijă de mine atât mental cât și fizic”, a spus el în timpul unui interviu exclusive pentru Forbes. „A trebuit să-mi schimb un pic dieta pentru a-mi oferi toți nutrienții de care am nevoie și pentru a mă menține în formă maximă. Unii membri ai familiei mele sunt vegani și vegetarieni, așa că m-au ajutat să-mi dau seama care e cel mai bun plan alimentar pentru mine”.

Datorită pasiunii sale pentru “vegetale” Snoop a fost cooptat anul trecut în campania de lansare a companiei BeyondFood, care comercializează produse pe bază de plante. Ulterior, a investit și în compania Outstandig Foods, care produce niște delicioase chipsuri vegetale cu gust de carne de porc.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate