Abdomene pentru începători

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Dacă ai observat că de la o vreme talia ta a crescut în dimensiune, iar pantalonii se încăpățânează să nu te cuprindă, e timpul să iei măsuri. Un abdomen proeminent reprezintă un dezavantaj atât din punct de vedere estetic, cât și din cel al sănătății.

Grăsimea abdominală în exces te poate predispune la probleme de sănătate grave, cum sunt bolile cardiovasculare, diabetul sau afecțiuni ale coloanei vertebrale. Pentru a avea un abdomen plat însă, nu este suficient să faci exerciții localizate. Ele pot avea un ușor efect de “subțiere”, dar este important să ai și o dietă cu puține calorii, care să te ajute să pierzi în greutate. Nu poți slăbi localizat!

Descoperă alături de Florin Prodana, instructor de aerobic și fitness, un program ușor de abdomene pe care îl poți duce la bun sfârșit chiar dacă ești începător. Execută exercițiile odată cu Florin sau inspiră-te pentru a-ți crea propriul program de antrenament. 3, 2, 1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Articole recomandate

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate