Oul consumat zilnic te poate ajuta sa slabesti!

Timp estimat de citire:

0 minute, 33 secunde

Nutritionistii britanici afirma ca un ou consumat zilnic are foarte multe beneficii, intre care si arderea caloriilor, deci pierderea kilogramelor.Un studiu care urmeaza sa fie publicat in luna iunie in revista Nutrition and Food Science a analizat compozitia nutritiva a oului si rolul sau intr-o dieta. Astfel s-a stabilit ca, in ciuda numarului mic de calorii, un ou este o sursa de proteine si este esential pentru sanatate. Acesta contine, printre altele, vitaminele D si B12, selenium si aminoacizi. In urma unui studiu, s-a stabilit ca oamenii care consuma un ou zilnic au reusit sa slabeasca mai mult decat cei care au exclus acest aliment din dieta.
 

www.dailymail.co.uk

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate