La Cluj, faci 20 de genuflexiuni și mergi gratuit cu autobuzul

Timp estimat de citire:

1 minut, 10 secunde

De astăzi, la Cluj a fost inaugurată prima stație de autobuz smart fitness din România. Proiectul se numește sugestiv “Bilet de sănătate”.

Campania de sănătate a fost inițiată de Sports Festival și este demarată cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, iar scopul este acela de a încuraja mișcarea și de a promova un stil de viață sănătos. “Clujenii pot să obțina timp de 2 saptamani un bilet de autobuz într-un mod sănătos și gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numește simbolic BILETUL DE SANATATE și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană. Stația sportivă inteligentă a fost amplasată în stația de autobuz Memorandumului Sud și va funcționa timp de 2 săptămâni. Clujenii pot obține Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00-23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în fața unui roboțel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică cu ajutorul unei camere video genuflexiunea făcută de participant și numără repetările. Sports Festival susține contravaloarea bilelor emise în cele 2 săptămâni de campanie”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Sports Festival.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate