Gustare de smochine cu brânză

Timp estimat de citire1 minut, 12 secunde

Sărace în calorii, smochinele sunt ideale atunci când vrei să te bucuri de o gustare sau un desert sănătos. Din acest motiv, am pregătit pentru tine această rețetă sau mai bine zis idee de gustare. Evident nu necesită un timp îndelungat pentru a fi preparată.

Ingrediente

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul de la 200 grade C. În acest timp se crestează smochinele în partea de sus, sub formă de cruce.

În interior se adaugă puțină brânză și rozmarin

Înainte de a fi puse în cuptor, se stropesc cu ulei de măsline.

Se lasă la cuptor aproximativ 5 minute.

Beneficii

Consumul smochinelor ajută organismul în a preveni inflamațiile, reduce oboseala și nivelul colesterolului din sânge. Acestea sunt o excelentă sursă de minerale – potasiu, mangan, fier, calciu, zinc și vitamine – B3, B4, B5, B6, C. Datorită numărului scăzut de calorii, acestea sunt recomandate atunci când ești la dietă și vrei să adopți un stil de viață sănătos.

Brânza de capră este foarte bună în special pentru copii, dar și pentru persoane care au intoleranță la lactoză. Brânza este o importantă sursă de calciu și conține puține grăsimi. De asemenea, aceasta conține vitamine și minerale necesare organismului, precum vitaminele A, B, D, K, fosfor, magneziu, cupru, fier.   

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate