Salată de somon fume, măr, pară, stafide și brânză de capră

Timp estimat de citire1 minut, 18 secunde

Putem spune ca această salată împacă pe toată lumea. Este ușor de preparat, nu îngrașă și este sănătoasă. Mai mult, mixul de arome te poate face să crezi că servești, în același timp și fără să te deranjeze, atât un fel principal, cât și un desert. Pentru preparare aveți nevoie de salată verde, brânză de capră, somon afumat, nuci, ouă fierte, stafide, un măr, o pară, sare și piper.

Opțional puteți adăuga un dressing, de preferat picant sau acrișor. Noi am optat pentru un dressing pe bază de maioneză și muștar Dijon. Pentru început fierbeți ouăle și puneți stafidele la hidratat. Tocați frunzele de salată și tăiați restul ingredientelor în cubulețe de dimensiuni medii. În funcție de preferințe puteți pisa nucile. Luați un bol și puneți în el, pe rând, fiecare ingredient. După care amestecați-le cu grijă pentru a nu sfărâmița cuburile de brânză. Dressingul recomandam să fie adăugat pe fiecare porție, înainte de servire. Pentru confortul digestiv este bine să aveți în casă o cutie de Gastrocalmin. Gastrocalmin este un supliment alimentar sub formă de comprimate masticabile cu gust de mentă, dedicat persoanelor cu sensibilitate digestivă. Este recomandat și în cazul stărilor provocate de creșterea acidității gastrice, dar și în urma exceselor alimentare. Pentru mai multe detalii accesați link-ul următor: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/gastrocalmin-naturalis-30-comprimate-masticabile

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate