Exerciții simple pentru coapse și fesieri: antrenament cu Ana-Maria Otvoș

Timp estimat de citire1 minut, 25 secunde

Pentru un corp sexy, tonusul coapselor și fesierilor este foarte important. Sunt zone pe care grăsimea inestetică se depune ușor și se elimină greu. Așadar, e important să antrenezi frecvent musculatura de la acest nivel și vei avea un trup sculptat, fără celulită. Alături de cunoscuta instructoare Ana-Maria Otvoș am pregătit pentru tine un program simplu, pe care îl poți face și acasă.

Pe Ana-Maria Otvoș ai văzut-o în trecut concurând cu mult succes la emisiunea TV Exatlon, experiență despre care afirmă că a schimbat-o în bine și a ajutat-o să vadă lumea într-un mod mai pozitiv. Dincolo de aceasta, parcursul ei sportiv este impresionant: este multiplă medaliată națională și internațională la lupte libere, făcând parte din lotul național olimpic timp de 15 ani. Este absolventă a Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport și a unui  master în sport și turism. În prezent este antrenor de fitness și aerobic și o poți găsi la SAS Gym Drumul Taberei și Exclusive Fitness din București.

Fandări bulgărești cu gantere

Stai la o distanță de aproximativ o jumătate de metru față de un scaun, cu spatele la el, ținând în fiecare mână câte o ganteră. Ridică un picior și pune-l pe scaunul din spate, astfel încât punctul de sprijin al acelui picior să fie vârful degetelor sprijinite pe bancă. Coboară corpul prin îndoirea genunchiului și a șoldurilor. Menține spatele drept și privirea înainte. Ridică-te prin împingerea în sol cu călcâiul. Repetă mișcarea de 15 ori pe fiecare picior, 4 seturi. Principala grupă implicată: cvadriceps; secundar: femurali, fesieri, gambe.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate