Drew Barrymore nu are probleme cu greutatea

Timp estimat de citire:

0 minute, 43 secunde

Drew Barrymore frumoasa actrita din filmul “Ingerii lui Charlie” se poate lauda ca este una dintre putinele actrite de la Hollywood cu “rotunjimi” naturale, care trebuie sa se “lupte” doar din cind in cind sa-si mentina greutatea.

Si asta deoarece orice centimetru in plus sau in minus se observa… Desi in mod obisnuit este vegetariana, actrita consuma ocazional si carne: “Nu maninc o tona de carne, dar daca simt ca organismul meu are nevoie, atunci maninc putina. Nu imi pun limite stricte. Daca vreau ceva, maninc dar cu moderatie.” Drew este adepta celor trei mese pe zi, ce constau in mare parte din legume si fructe organice, iar pentru a-si potoli pofta de dulce maninca dulciuri sarace in calorii si bea sucuri dietetice. De asemenea are grija sa practice sporturi care ii fac placere: inot, jogging, dans.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate