Cum poate fi câștigată lupta cu obezitatea – interviu dr. Anca Hâncu

Timp estimat de citire0 minute, 53 secunde

Povara kilogramelor în plus este pe punctul de a deveni una copleșitoare. Avem la dispoziție atâtea diete și metode de slăbit, dar cu toate acestea obezitatea continuă să crească în ritm galopant atât pe plan mondial, cât și în țara noastră.

De ce se întâmplă oare acest lucru? Am vrut să aflăm explicația unui specialist și am stat de vorbă cu dr. Anca Hâncu, doctor în nutriție și medic generalist, în cadrul Centrului de nutriție și prevenție NutriScience, din București. Ne-a explicat care sunt regulile de aur de urmat în cadrul unui program de slăbit. De asemenea, ne-a vorbit despre conceptul de crononutriție și despre cât de importantă este respectarea principiilor sale de bază, iar la final ne-a încurajat cu exemplu unei paciente pe care a ajutat-o nu doar să iasă învingătoare din lupta cu kilogramele în plus, ci și să scape de mai multe probleme de sănătate. Accesează canalul de YouTube Slab sau Gras pentru mai multe clipuri!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate