Croissandwich cu jambon si branza cheddar

Timp estimat de citire:

0 minute, 41 secunde

Nu de putine ori ai auzit ca “un sandwich nu-i mancare” ci, doar un mod rapid de a-ti potoli foamea.  Poate de aceea cand spui sandwich te gandesti la ceva banal, la ceva ce mananci de foame sau de nevoie.

Dar cine a spus ca sandwich-ul trebuie sa fie format din doua felii de paine, unse sau nu, suprapuse peste o feliuta de sunca, salam sau branza? Nimeni. Asa ca de ce sa nu-i dam si sandwich-ului sansa de a ocupa un loc intre produsele hranitoare si apetisante?
In episodul de astazi va propunem o reteta simpla de croissandwich cu jambon si branza cheddar. Va avertizam ca rezultatul este delicios si satios, consumul in exces putand necesita administrarea unei pastile de Efidigest, supliment alimentar pe care il puteti rezerva aici. (https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate