Costumul de baie pentru orice dimensiuni

Timp estimat de citire:

1 minut, 21 secunde

A venit vara si timpul sa ne cumparam un nou costum de baie. Pentru aproape toate dintre noi (in afara de norocoase), aceasta este o problema: slipii prea mici, sutienul prea mare, sutienul sta perfect, bikinii nu prea si tot asa.

Nu mai e nevoie sa ne ingrijoram pentru ca acum, gandindu-se la noi, creatorii au decis sa ne ajute si sa vanda separat slipii si sutienul. In multe din magazinele care sunt specializate pe comercializarea costumelor de baie poti gasi o mare varietate de sutiene si bikini, care pot fi combinati, dar care sunt diferiti, atat ca marimi cat si ca modele.

Acum nu trebuie sa ne mai facem probleme in privinta masurilor, asa cum ne faceam inainte, pentru ca putem gasi slipi masura 3 si sutien asortat masura 2 sau orice alta combinatie de numere. “Piesele” costumului de baie se vand separat, dar asta nu inseamna ca pretul total trebuie sa fie neaparat mai mare.

Desi “moda” costumelor de baie cu sutien si bikini separati este relativ noua, ea se poate dezvolta si adapta din ce in ce mai mult la necesitatile fiecareia dintre noi. Marile case de moda europene inca nu au adoptat aceasta practica si este putin probabil ca o vor face, avand in vedere ca nu se specializeaza pe crearea costumelor de baie.

Indiferent de masuri, indiferent daca suntem slabute sau plinute, daca avem sanii mari si posteriorul micut sau invers, indiferent daca avem un corp perfect sau nu, costumele de baie care vand piesele separat sunt binevenite si de un ajutor incredibil. Distractie placuta la plaja cu noul costum de baie!

Olivia Dutu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate