Clatite cu ceai de menta si sirop de artar

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

Nu ai nevoie de cinci facultati si nici de multa indemanare pentru a prepara una dintre cele 400 de retete de clatite, 401 cu cea prezentata de noi astazi.

Avantajul clatitelor este ca pot fi atat un desert, cat si un fel principal, prepararea lor necesitand foarte putin timp, indiferent de tipul acestora.

Chiar daca in zilele noastre clatitele sunt bucuria copiilor si spaima domnisoarelor care tin la silueta, in Evul Mediu acest desert delicios era oferit condamnatilor la moarte, spre a fi mancat inainte de spanzuratoare.

Problema cu clatitele este ca iti vine sa le mananci pana ti se face rau. Si ca sa nu te prinda raul fara o pastila de Efi-Digest in casa, iti recomand sa accesezi link-ul de mai jos de unde iti poti rezerva o cutie, doua, trei… in functie de cat de des mancati clatite. https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate