Cea mai frumoasă atletă: noua antrenoare de fitness a clubului Borussia Dortmund

Timp estimat de citire:

0 minute, 45 secunde

Atleta și modelul german Alica Schmidt a devenit noua antrenoare de fitness a titratei echipe din Bundesliga, Borussia Dortmund. Tânăra este, de asemenea, cunoscută pentru postările sale îndrăznețe pe contul său de Instagram, unde este urmărită de aproximativ 1 milion de fani.

Alica a fost selectată drept „cea mai atractivă atletă din lume” de revista australiană „Busted Covarege” în 2018. Tânăra sportivă, care concurează la categoria 400 de metri, Schmidt a câștigat medalia de argint la categoria 400 de metri la Campionatele Europene de atletism sub 20 de ani în 2017 când avea 18 ani. Alica Schmidt, care urma să concureze și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a vizat și medalii în Japonia, dar și-a întrerupt activitatea din cauza pandemiei de coronavirus. 

Pentru ea,  colaborarea cu Borussia Dortmund este cel mai important moment al carierei. La fel ca și echipa de fotbal, atleta este sponsorizată de brandul Puma.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate