Antrenament eficient pentru fesieri

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Cine nu isi doreste picioare frumoase? Fie barbati sau femei, pentru un trup armonios si sanatos este bine sa avem picioare tonifiate si puternice. De asemenea, pentru un posterior care iese in evidenta e absolut necesar sa iti lucrezi fesierii.

Descopera alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness, un atrenament scurt si eficient pentru fesieri, adductori si biceps femural. Antrenand frecvent aceste grupe musculare, in mod sigur vei dobandi un aspect de invidiat. Antreneaza-te alaturi de Florin sau inspira-te din acest video pentru a-ti construi propriul program.

Vei incepe cu o incalzire scurta, ce are rolul de a pregati musculatura pentru efort, vei continua cu exercitiile si vei incheia cu o sesiune de stretching. 3,2,1 Start!

array(6) { [0]=> array(2) { ["name"]=> string(11) "antrenament" ["id"]=> int(2380) } [1]=> array(2) { ["name"]=> string(17) "antrenament acasa" ["id"]=> int(404) } [2]=> array(2) { ["name"]=> string(9) "exercitii" ["id"]=> int(3041) } [3]=> array(2) { ["name"]=> string(17) "exercitii fesieri" ["id"]=> int(5373) } [4]=> array(2) { ["name"]=> string(18) "exercitii picioare" ["id"]=> int(5512) } [5]=> array(2) { ["name"]=> string(5) "video" ["id"]=> int(44) } } ?>

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate