Amazon lansează Halo, o brățară de fitness fără ecran

Timp estimat de citire:

0 minute, 48 secunde

Gigantul Amazon atacă piața gadgeturilor pentru fitness lansând un produs inedit: brățara Halo. Brățara nu are display și se vrea un concurent serios pentru deja consacratele Apple, Samsung sau FitBit.

Brățara monitorizează activitatea fizică, somnul, măsoară pulsul, procentul de grăsime corporală, temperatura sau starea de spirit. Pentru cea din urmă caracteristică, brățara “ascultă” vocea utilizatorului, detectând modificările de ton. Procentul de grăsime corporală este evaluat utilizând camera telefonului. Amazon susține că aceste date nu vor fi stocate. Alte caracteristici importante ale brățării sunt rezistența la apă și durata de viață a bateriei, de 7 zile. Prețul brățării este de 99,99 de dolari, iar abonamentul pentru aplicație va costa 4 dolari pe lună.

Piața dispozitivelor de fitness este destul de aglomerată și dinamică. Brandurile mari, de mult consacrate, au parte de concurență serioasă din partea produselor chinezești de la companiile Huawei sau Xiaomi.

Sursa: Reuters.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate