Amazon lansează cea mai tare bicicletă statică: Prime Bike

Timp estimat de citire:

0 minute, 47 secunde

Marca de biciclete sportive Echelon și-a dezvoltat cea mai recentă bicicletă staționară alături de Amazon pentru a atinge mixul potrivit de tehnologie, stil și preț. 

Starea de urgență din timpul pandemiei de coronavirus și statul prelungit în casă au determinat companiile să investească în fitness-ul la domiciliu. Pentru proiectul Prime Bike, cei de la Amazon au apelat la experții de la Echelon, companie recunoscută pentru bicicletele staționare foarte performante și pentru alte echipamente de fitness high-tech. Prime Bike devine astfel primul produs de fitness marca Amazon conectat la internet, vândut cu mai puțin de 500 de dolari. Bicicleta folosește un sistem de rezistență magnetic și poate fi setată pe 32 de niveluri de rezistență. Consola care susține device-ul inteligent (nu este inclus) se rotește la 180 de grade pentru maximum de confort. Bicicleta vine și cu un abonament gratuit de 30 de zile la platforma de fitness pentru acasă Echelon’s Connected Fitness.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate