Accepta provocarea cursei cu obstacole & mud Asaltul Lupilor. Descopera razboinicul din tine!

Timp estimat de citire1 minut, 42 secunde

Duminica 14 mai este ultima zi de inscrieri la cea de a patra editie a cursei cu obstacole & mud “Asaltul Lupilor”.  Cel mai FUN si provocator eveniment sportiv programat in capitala va avea ca destinatari persoanele dispuse sa incerce noi provocari, mai putin conformiste.
Copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, sunt invitati sa participe gratuit la cursa cu obstacole & mud “Asaltul Lupilor Junior”, unde isi pot murdari linistiti hainele.


Asaltul Lupilor – mai mult decat o cursa cu obstacole!

Asaltul Lupilor este o cursa necompetitiva si necronometrata care presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 5 Km si depasirea unui numar de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti. [vezi obstacolehttp://www.asaltullupilor.ro/category/obstacole/]
Traseul cursei a fost special creat pentru cei care isi doresc sa traiasca o experienta unica si inegalabila, impreuna cu prietenii sau colegii, aceasta fiind ocazia perfecta.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole.
La linia de start vor fi asteptati toti cei care sunt in cautare de noi provocari, scopul fiind de a ajunge la linia de sosire.
Concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Evenimentul va fi precedat de circuitul The CAGE creat de Richmond Bachia (vezi circuit – http://www.asaltullupilor.ro/circuit-warm-cage/ ) unde concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Inscrierile se fac online de la adresa: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Detalii despre inscriere si participare
Fiind vorba despre o cursa cu obstacole, organizatorii tin sa le precizeze celor interesati ca validarea inscrierilor este conditionata de predarea unei declaratii pe propria raspundere.
Doritorii pot dispune de toate informatiile necesare direct pe site-ul evenimentului sportiv, www.AsaltulLupilor.ro si pagina oficiala pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate