50% dintre romani prefera mancarea gatita acasa pentru masa de pranz servita la birou

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Potrivit unui studiu efectuat de Maggi pe hotnews.ro, referitor la obiceiurile si preferintele romanilor pe aceasta tema, 68% dintre cei care au raspuns la acest studiu servesc pranzul la birou, in timp ce 32% merg la restaurant, cantina sau opteaza pentru fast-food. 50% dintre persoanele care iau pranzul la birou prefera mancarea gatita acasa, in timp ce 21% dintre ei aleg sa comande preparate de la firme de catering.



   Aproximativ 70% dintre respondentii care iau pranzul la birou servesc un singur fel de mancare. Legumele si fructele sunt prezente in meniul de pranz al respondentilor care iau masa la birou, 60% dintre acestia declarand ca le consuma de doua-trei ori pe saptamana.
   „E important ca masa de pranz sa fie servita la aceeasi ora in fiecare zi. Acest lucru contribuie la mentinerea unui ritm constant pentru organism. Pentru a separa activitatile de lucru de momentul pranzului, masa nu trebuie servita pe birou. Astfel, veti evita tentatia de a verifica e-mail-uri, de a raspunde la telefon sau de a naviga pe site-uri. E important sa privim pranzul ca pe un moment de relaxare si detasare”, declara Elena Casapu, nutritionist Maggi.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu