Van Damme dansează pe o melodie românească

Timp estimat de citire1 minut, 47 secunde

Ajuns la vârsta de 59 de ani, celebrul star al filmelor de acțiune, Jean-Claude Van Damme, este într-o formă excelentă, aproape ca-n tinerețe. Recent, într-un live pe Facebook, actorul s-a lăsat purtat de muzica românilor de la Morandi, dansând și executând câteva mișcări de arte marțiale. 

Mai mult, a și fredonat piesa “Save me”, arătând astfel că nu e prima dată când o ascultă. “E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, a declarat Randi, care împreună cu Marius Moga, a înființat trupa Morandi. 

Despre Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme, pe numele real Jean-Claude Camille Fracois Van Varenberg, s-a născut în Belgia, în 1960. A început să practice artele marțiale la vârsta de 10 ani, obținând centura neagră la 18 ani. A avut o carieră de luptător impresionantă, devenind membru în echipa națională a Belgiei, câștigând cu ea titlul european în 1979. Ulterior a participat la competiții de karate full contact și kickboxing, obținând numeroase victorii. Totodată a fost și campionul Belgiei la bodybuilding. În 1982, împreună cu un prieten din copilărie, s-a mutat în America. La scurt timp s-a împrietenit cu legendarul Chuck Norris și au început să se antreneze împreună, Van Damme lucrând și ca bodyguard la un bar de-al lui Norris. A început să ia parte la diverse producții, la început fiind cascador. Primul rol notabil l-a avut în 1986, iar în 1988 rolul care l-a propulsat în top – cel din filmul Sport Sângeros. A urmat apoi un întreg șir de filme de mare succes, mai ales pe VHS: Cyborg, Kickboxer, Lion Heart, Double Impact, Soldatul Universal și multe altele. Cel mai recent film a apărut în 2018 și se numește Black Water, iar Van Damme joacă alături de Dolph Lundgren.  

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate