Un nou program de slabit

Iulian Dinu, instructor fitness

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Incepand cu 30 ianuarie, poti lua parte la un nou program de slabire si remodelare corporala: Slim & Fit Solution by Iulian Dinu. Programul este rezultatul celor aproape 10 ani de experinta in care Iulian Dinu a activat ca antrenor personal si preparator fizic pentru sportivi de performanta.

Slim & Fit Solution este un program complex ce combina mai multe tipuri de exercitii si activitati in sala de sport, dar care in acelasi timp sprijina clientul sa isi insuseasca o serie noua de obiceiuri sanatoase. Focusul nostru este indrumarea spre un stil de viata sanatos ce poate fi sustinut si in afara salii de sport.” a declara antrenorul Iulian Dinu.

Programul de antrenamente de grup este alternat cu sesiuni de coaching personalizat, workshop-uri de nutritie sustinute de catre un medic nutritionist specialist in boli metabolice si sesiuni de masuratori periodice.

Program de antrenament este in fiecare luni si joi de la ora 20:30–22:00 iar locatia este Sala Social Gym – Str. Logofat Tautu, nr. 66, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii accesati: http://www.personaltrainerstudio.ro/slim-fit-solution/

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

instructor fitness

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate