Iulian Dinu

instructor fitness

Incepand cu 30 ianuarie, poti lua parte la un nou program de slabire si remodelare corporala: Slim & Fit Solution by Iulian Dinu. Programul este rezultatul celor aproape 10 ani de experinta in care Iulian Dinu a activat ca antrenor personal si preparator fizic pentru sportivi de performanta. Slim &…
Competitia “The Strongest Man in the City II” revine in forta vara aceasta!Datorita succesului editiei anterioare, Iulian Dinu, organizator al evenimentului, isi propune sa faca totul la o scara mai mare. Astfel, pe 6 iulie, toti amatorii de sport sunt asteptati la Decathlon Militari, pentru a urmari sau participa la…
Esti nemultumita de coapsele si soldurile tale, pe care le consideri mult prea „mari”? Cu putin efort si vointa, aceasta problema poate fi rezolvata. Trebuie sa scapi de grasime si de celulita si sa-ti tonifici muschii.
Celulita este inamicul numarul 1 al siluetei. Chiar daca tii dieta, chiar daca te indopi cu pastile de slabit, s-ar putea sa nu ai succes. Solutia? Sport, sport si iar sport. Iti prezentam cele mai tari trei tipuri de aerobic recomandate impotriva celulitei.
Pe data de 8 decembrie, Bucurestiul va afla raspunsul la intrebarea “Cine este cel mai puternic bărbat din oras”. Competitia The Strogest Man in the City isi propune să pună la incercare pasionatii de fitness si bodybuilding din Bucuresti pentru a afla raspunsul.
Din cauza unui program incarcat sau lipsei unei sali de fitness in aproprierea casei putem fi obligati sa ne adaptam unui alt mod de antrenament daca dorim sa ne mentinem corpul in forma. De aceea va propun in randurile ce urmeaza o serie de exercitii care le puteti face acasa.
Prin forta musculara intelegem capacitatea muschilor de a se contracta pentru a pune in miscare segmentele corpului impotriva unei incarcaturi (greutate). Forta generala este fundatia intregului program de antrenament. In prima faza a dezvoltarii corporale (care poate dura pana la cativa ani) accentul trebuie pus pe dezvoltarea fortei generale, fiindca…
Fie ca esti incepator sau avansat, pentru a avea o ora de aerobic „reusita”, trebuie sa ai in vedere cateva reguli esentiale. Respectandu-le, vei obtine rezultate vizibile mai repede si nu vei mai avea senzatia ca te obosesti fara rost. 
Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibila persoanelor de toate varstele, indiferent de sex, de locatie: acasa sau la sala, individual sau in grup.
In toiul iernii, ne simtim lipsiti de vlaga si cautam mai degraba sa ne cuibarim sub o patura pufoasa decat sa ne apucam de vreo dieta obositoare sau sa mergem la sala de aerobic. Vestea buna este ca exista o dieta care, in loc sa te epuizeze, iti confera o…

Video

Ofertele lunii la Catena

Politica de confidentialitate