Afla cine este cel mai puternic om din oras!

Iulian Dinu, instructor fitness

Timp estimat de citire1 minut, 30 secunde

Pe data de 8 decembrie, Bucurestiul va afla raspunsul la intrebarea “Cine este cel mai puternic bărbat din oras”. Competitia The Strogest Man in the City isi propune să pună la incercare pasionatii de fitness si bodybuilding din Bucuresti pentru a afla raspunsul.

Evenimentul este organizat de Iulian Dinu – instructor fitness/aerobic, personal trainer, kinetoterapeut si preparator fizic, avand o experienta de peste 6 ani in domeniu. Locatia unde iubitorii de fitness isi vor măsura fortele este sala Westlife (Sos. Panduri  Nr. 71).

Modul prin care aptitudinile fizice ale competitorilor vor fi testate este o noutate in domeniu, acestia trebuind sa participe la 3 probe diferite, dupa cum urmeaza:
1. Impins la pectorali cu greutatea propriului corp
2. Tractiuni cu contra greutate
3. Genoflexiuni cu impingerea kettelbell-ului deasupra capului

Arbitrii competitiei sunt:
Daniel Oprea – Campion National si Balcanic la Culturism – arbitru proba 1
Costi Rotaru – Locul 1 Concurs “Brate de Fier”, Locul 3 Campionatul National de Skanderberg – arbitru proba 2
Cristian Feketa – Instructor certificat CKT level 1 by International Kettlebell and Fitness Federation – arbitru proba 3

In afara de prima proba, celelate doua vor avea doua categorii de greutate, respectiv 70-89,99kg si 90-100+ kg, astfel incat toti participantii vor avea sanse egale. Dupa executarea exercitiilor, se vor alege 5 castigatori de la fiecare proba iar acestia vor ajunge in finala.
Punctul culminant al evenimentului este executarea exercitiului numit Man Maker, ce solicita toate grupele de muschi si are un grad de dificultate extrem de ridicat. Competitorii vor avea la dispozitie 2 minute pentru a efectua cat mai multe repetari, iar castigatorul va primi titlul de Strongest Man in the City.
Taxa participant: 15 lei
Taxa spectator: 5 lei
Premii in valoare de peste 4000 euro.

Inscrierile sunt obligatorii pe: www.fitness-events.ro

Mai multe informatii:
Iulian Dinu
0720.239.389
0766.702.646
office@iuliandinu.ro
www.iuliandinu.ro
www.personaltrainerstudio.ro
www.fitness-events.ro

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

instructor fitness

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate