StresControl

Timp estimat de citire1 minut, 54 secunde

Stresul reprezinta o constanta in ziua de azi. Fie ca esti la scoala sau le serviciu, ori ai alte probleme care simti ca te coplesesc, ai nevoie sa lupti impotriva stresului. StresControl de la Naturalis este un supliment alimentar ce contine ingrediente cu efecte benefice asupra sistemului nervos si poate ajuta la mentinerea sanatatii psihice.

Suplimentul alimentar StresControl reuneste intr-o singura formula extract de valeriana, extract de sunatoare, magneziu si vitamina B6, ingrediente cu efecte benefice asupra sistemului nervos si functiilor acestuia. 

Magneziul si vitamina B6

Magneziul este un mineral indispensabil vietii celulelor, aproximativ jumatate din continutul de magneziul din organism fiind localizat in interiorul celulelor din componenta tesuturilor si organelor. Restul se regaseste la nivelul tesutului osos, in combinatie cu calciul si fosforul. Magneziul mentine functia musculara si nervoasa, pastreaza ritmul cardiac in limite normale si ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos. Este, de asemenea, implicat in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sânge in energie) si in sinteza proteinelor. Vitamina B6 este o coenzima indispensabila pentru reactiile enzimatice implicate in metabolismul aminoacizilor, lipidelor, glucozei si in biosinteza hemoglobinei si a neurotransmitatorilor.

Impreuna, Magneziul si Vitamina B6 ajuta la functionarea normala a metabolismului energetic al organismului, la diminuarea senzatiilor de oboseala, epuizare si la mentinerea sanatatii psihice.

Valeriana

Valeriana este una dintre cele mai utilizate plante medicinale de pe glob, fiind eficienta in tratarea tulburarilor psihice: trateaza anxietatea; este utila pentru cei care sufera de atacuri de panica; este indicata in cazul surmenarii intelectuale, inaintea examenelor de exemplu sau in perioadele de suprasolicitare cognitiva; previne starile de agitatie etc. Valeriana are un puternic efect echilibrant, calmeaza si atenueaza tensiunile psihice. Suplimentele si alte capsule care contin valeriana sunt adesea utilizate pentru imbunatatirea somnului.

Sunatoarea

Virtutile terapeutice ale sunatoarei sunt bine cunoscute inca din cele mai vechi timpuri, de-a lungul veacurilor ea facandu-si un renume aparte printre plantele medicinale. Are proprietati sedative, antiseptice, astringente, antiinflamatoare, vasodilatatoare si cicatrizante. Insa cea mai populara proprietate terapeutica a acestei plante ramane cea de antidepresiv. Sunatoarea favorizeaza stabilitatea emotionala, diminueaza intensitatea acceselor de panica sau manie. Este recomandata contra depresiilor, starilor de anxietate si neliniste care apar in preajma menopauzei.

Pentru sanatatea ta psihica iti recomandam suplimentul StresControl de la Naturalis, disponibil in farmaciile Catena

Stefan Stan

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate