Salata mexicana cu porumb copt

Timp estimat de citire0 minute, 58 secunde

Bucataria mexicana este poate cea mai variata si mai aromata bucatarie din lume. Cu o istorie gastronomica de peste 9000 de ani, are la baza retete compuse din ingrediente simple, dar care fara un mix de condimente nu ne-ar spune mare lucru. Cand spunem condimente, ne referim atat la ierburi aromatice, cat si la sosuri facute special pentru fiecare tip de mancare.

Si daca tot am vorbit de sos, un exemplu concludent il reprezinta reteta de astazi, unde, fara sosul pe baza de mustar, salata nu ar avea acelasi gust.

Pentru salata mexicana avem nevoie de paste, porumb, fasole, branza feta, ceapa verde, avocado, patrunjel, peste sau orice tip de carne doriti, condimente si un sos. Exceptand fierberea pastelor si calitul boabelor de porumb, pentru prepararea ei nu aveti de ce sa petreceti prea mult timp in fata aragazului.

Pentru realizarea sosului recomandam sa folositi un blender, fructul de avocado fiind destul de dificil de transformat in pasta folosind o banala lingura sau un zdrobitor.

Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul:  https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate