Peste 50% dintre romani utilizeaza suplimente alimentare

Timp estimat de citire1 minut, 18 secunde

Conform unui studiu derulat in 2010 de Fovea International, companie specializata in cercetari de piata in industria farmaceutica, romanii asociaza sanatatea cu un nivel ridicat de energie si buna dispozitie. De aceea, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca potrivit aceluiasi studiu, mai mult de jumatate dintre romani au folosit suplimente alimentare pentru cresterea energiei si vitalitatii pe parcursul unui an de zile.

Urmatoarele in topul preferintelor romanilor sunt: suplimentele pentru cresterea imunitatii, multivitaminele, produsele antistres si cele pentru cresterea capacitatii de memorare si concentrare. Cercetarea s-a desfasurat pe parcursul unui an de zile iar esantionul a fost de 200 de persoane de ambele sexe, cu varste cuprinse intre 25 si 65 de ani.

In acest context a fost lansata noua gama de suplimente alimentare Omnivit, ce combina intr-o formula optima ingrediente naturale, minerale si vitamine, astfel incat romanii sa beneficieze de produse perfect adaptate nevoilor lor cotidiene. Gama este compusa din trei produse: Omnivit Activ (diminueaza oboseala, restabileste functiile sistemului nervos), Omnivit Osteofort (ajuta la formarea si mentinerea structurii osoase) si Omnivit Memory Forte (imbunatateste memoria, puterea de concentrare si atentia).

Cu ocazia lansarii noii game Omnivit, un brand puternic in productia de medicamente, in parteneriat cu ProFm si beneficiind de colaborarea cu Andreea Zaragiu, o energica si vesnic tanara antrenoare de fitness, si un DJ profesionist (DJ Stalin), va fi organizata Campania Fitness Mix, un proiect ce se va derula in perioada 2-18 august pe plaja Arruba din Costinesti.

Proiectul este sustinut de prezenta charismaticului om de televiziune Cabral, care va participa activ la sesiunea de fitness din 3 august.

Paula Rotaru

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate