Program de tip cardio pentru slabit

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Exercitiile de tip cardio se numara printre cele mai eficiente metode de remodelare corporala. Bazandu-se pe un consum mare de energie, ele te ajuta sa arzi multe calorii in timp scurt si sa scapi mai usor de kilogramele in plus. Alergatul, sporturile cu mingea, aerobicul, toate reprezinta tipuri de antrenament cardio.

Un alt beneficiu important al antrenamentului de tip cardio il reprezinta imbunatatirea sau protejarea sanatatii cardiovasculare. Practicate regulat, exercitiile cardio iti pot echilibra tensiunea arteriala si, reducand nivelul de grasime corporala, vei scadea si colesterolul sau trigliceridele sangvine.

Slab sau Gras, impreuna cu Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness iti prezinta un antrenament cardio pe care il poti face acasa. In timp, poti obtine beneficii si pentru silueta, si pentru sanatate. 3,2,1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate