Guma de mestecat care te ajuta sa slabesti

Timp estimat de citire0 minute, 46 secunde

Cercetatorii de la Universitatea Syracuse au creat o guma de mestecat care taie apetitul, jucand un rol esential in procesul de slabire. Aceasta guma de mestecat este o veste uimitoare pentru persoanele care vor sa slabeasca, mai ales ca a fost creata in urma unui studiu.

Cercetatorii au realizat un studiu pe voluntari si au observat ca persoanele carora li se injecta un hormon numit PPY mancau mult mai putin, indiferent de obiceiurile alimentare sau de greutatea lor. Totusi, cercetatorii s-au gandit sa inventeze o solutie mai putin invaziva, ce ar putea fi folosita in fiecare zi de persoanele care vor sa slabeasca si asa a aparut guma de mestecat cu hormonul PPY.
Conform cercetatorilor, acest hormon echilibreaza apetitul si iti confera energie, fiind eliberat in organism atunci cand oamenii mananca sau fac exercitii fizice. O doza suplimentara de PPY, prin intermediul gumei de mestecat, ar contribui semnificativ la pierderea in greutate.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate