De ce sunt sexy starurile de la hollywood?

Timp estimat de citire1 minut, 22 secunde

Ne-ar placea sa credem ca vedetele de la Hollywood au un secret magic pe care numai daca il aflam vom avea un corp aidoma lor. Probabil de aceea au succes revistele depre vedete.Frumoasa teorie, insa cu anumite lacune. Vedetele de la Hollywood sunt la fel ca si noi: inalte, scunde, slabe sau supraponderale. Ele nu stiu mai multe lucruri decit stim noi asa ca cer sfaturi prietenilor sau coafezelor in legatura cu dietele de slabire. Mai mult, unele dintre ele frecventeaza acelasi “guru” dietetician, deoarece au un impresar comun. Singura diferenta intre oamenii obisnuiti si vedete este ca cele din urma au acces la “magicieni”- hair stilistii, cosmeticieni, specialisti in arta machiajului, care reusesc sa le transforme atit de mult incit cu greu i-am recunoaste daca ne-am intilnic cu ele pe strada. Nu trebuie uitati nici antrenori personali de fitness…Din interviurile pe care vedetele le-au dat de-a lungul timpului am aflat ca, pentru a-si mentie silueta, Alicia Silverstone este vegetariana, Joan Lunden maninca multe fructe, Jennifer Aniston urmeaza dieta Zone, Diane Sawyer este adepta dietei pe baza de supa, Heather Locklear se “trateaza” cu cartofi prajiti, Jennifer Lopez obisnuieste sa manince de opt ori pe zi, Claudia Schiffer nu bea altceva decit ceai verde, iar Demi Moore are o dieta bazata pe multe proteine. Asa ca nu trebuie sa ne uimeasca faptul ca desi urmam aceleasi diete preferate de vedete, nu reusim sa le calcam pe urme.
 
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate